Pruppetikett

Detta är högst sannolikt too much information men den hårdhudade får gärna läsa vidare.

Idag var jag på ett Zumba-pass.

Men håll i er, det blir faktiskt ÄNNU värre. På detta Zumba-pass fanns förutom instruktören bara två deltagare förutom jag själv. I denna sal släppte jag bland mina medsystrar en prupp.

Hur ska man agera i en sådan situation? En fin dam skulle kanske be om ursäkt men det kändes liksom lite överkurs att försöka överrösta de latinska rytmerna så jag låtsade som ingenting och hoppades att jag kanske inte ser ut som ”den mest sannolika prupparen”.

15 responses

  1. Bryr mej blanka f-n i prutten. Det jag undrar över hur i fasonen du orkat ta dej till ett Zumba pass????

  2. Hahaa! Och om de andra ”icke-prupparna” i salen är som jag rynkar de teatraliskt på näsan och ser sig alltför länge aktivt omkring efter den skyldige. Detta beteende körs också i fall få man inte är icke-pruppare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s