Kantarellis får plus

Alltså, restauranger som fattar hur man får barnen att trivas längre än den obligatoriska timmen då maten ska hinna beställas, slafsas in och betalas för att undvika total bärsärk får hundra poäng. De får dessutom mer sannolikt en massa euron också ty då den lilla vilande vulkanen kan sysselsätta sig med än det ena, än det andra – ja, då hinner ju mamma och pappa beställa in en massa trevligt. Kantarellis i Vasa är ett sådant ställe.

Trots att vi har ackomodering på Brändö har vi mer eller mindre bott på deras terass den här helgen, de fick liksom slänga ut oss alltid då de stängde och fann oss sedan hängandes på låset igen nästa dag. ”We´re baaaaack!”

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s