CHOCK!!!

Igår gjorde jag något riktigt, riktigt sjukt. Jag joggade. Har helt klart sett för mycket på Biggest loser. Som tur brukar mina joggningsryck bara komma sisådär vart femte år så nu borde det vara lugna puckar fram till sisådär 2017.

8 responses

  1. Tur att jag är int är den ända som blivit påverkad av Biggest Loser. Jag joggade också plötsligt på onsdag men sen var benen sjuka resten av veckan haha 😀 Fattar int hur dom klarar sig på farmen… the pain!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s