Titta på mig!

Efter att lillebror kom till världen har frågan på allas läppar varit hur Elaisa tagit omställningen. Måste säga att det (peppar-peppar) gått över alla förväntningar, hon ”pussaa hänet onnelliseksi” som hon själv säger.

Men visst är hon gnälligare, speciellt på senaste tiden. Står och gastar ”Mamma, titta på mig!” var tionde sekund. Och då överdriver jag inte. Hon gör det HELA TIDEN. Så visst händer det att lilla mamma får i lilla nerven ibland. Men vad gör man? Det är ju inte hennes fel liksom. Smile and fake it i hundranittio.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s