Dagen då allt händer

Detta verkar vara Dagen Då Alla Är Tillbaka På Jobbet Efter Semestern. Även Tuomas har återvänt till svarven så nu är jag för första gången ensam med två barn och Tillfälligt även en hund. (Man ska ju inte göra det för lätt för sig liksom.)

Sensommaren och hösten andas ju nystart och ny jobbgarderob men eftersom jag själv ska vara hemma ett helt år till känner mig lite vilsen här där jag hasar runt i samma gamla joggingbyxor.

Då man inte har något hett jobb att gå till eller smarta kolleger som väntar en till viktiga möten…Vad ska man då göra? Finns man då? Är mitt öde att titta på Biggest loser tills jag är mogen att själv delta?

4 responses

  1. Oj lycka till med att vara hemma ensam med kidsen. Vi semestrar ännu i tre veckor men jag tror jag kommer att få lite ångest sen då jag blir ensam (i ett flyttkaos dessutom).

    • Men tänk nu vad bra, då hinner du reda upp hela skiten samtidigt som du sköter babyn, tränar, frilansar, färgar håret, går på kaffen och säljer på loppis! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s