Tuomas får p(l)us

Jag brukar ju vanligtvis inte köra med några större känsloyttringar hit och dit (är alltför österbottnisk för det) men nu måste jag faktiskt ge ett plus åt Tuomas. Då jag går omkring och surar och är allmänt ful i mina mjölkfläckiga linnen går han ut med hunden och köper champagne åt mig. Just because.

6 responses

  1. Han sa nångång att du och jag (som exempel) är så omtänksamma och ser till att den andra har det bra. Man kan nog säga samma om honom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s