Mailgurun, ohoj!

Jag är verkligen inget tekniskt underverk, klarar just och just av basfunktionerna på den här bloggen men exempelvis nu då mammas och pappas TV strejkar är jag som en spillra på ett mööörkt och stoormigt haaaaav.

Det är därför med stor förskräckelse jag läser i dagens Vasablad att hotmail ska sluta! Jag som haft en hotmail-adress sen internets begynnelse! Hur ska jag nu kunna leva? Vilken e-post ska jag byta till? Den måste vara idiotenkel så jag inte av bara farten skickar elakt förtal till chefen eller svärmor.

15 responses

  1. Panikera ej! Din hotmailadress kommer nog att finnas kvar, det är bara de som skaffar nya adresser som får outlook.com på slutet i stället. Och så får du gå till sidan http://www.outlook.com och logga in, istället för nån hotmailsida. Men annars ska allt vara som förr.

    • Bra att veta! Jag har nu inte egentligen någon större skillnad, känner mig bara lite gammaldags med min hotmail-adress – samtidigt som den är lite charmig. Lite som ett par gamla slalommonor sådär. 😉

  2. Du är inte den sista som har hotmail! Har också haft min sen tidernas (eller i alla fall internets) begynnelse och tycker faktiskt om den! Och jag har dessutom inte hört nåt om det du skrev.. men innebär det alltså att vi kan ha våra hotmail-adresser kvar men att vi bara loggar in från en annan sida? Eller kommer hotmail att fasas ur på nåt vis?

    • Tja, jag är ju ingen specialt direkt, hehe…men kolla Hannas komentar ovan! Kan inte tro att hotmailens tid snart är förbi! Vart är världen på vääääg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s