Mitt bästa barnnäsagrävastips:

(Het rubrik, inte sant?)

Medan vi utbyter goda råd till varandra vill jag passa på och dela med mig ett hett tips som knappast kommer att göra mig till den nya Anna Wahlgren (åtminstone före Boken) men som faktiskt funkar helt sjukt bra i praktiken.

Då du har en liten näsa på en liten bebbe som är fylld av stora och elaka snorkråkor som hindrar din lilla rosenknopp från att andas är bästa redskapet att peta ut fanskapet med den runda ändan av ett vanligt hårspänne!

Visserligen ska man vara mycket försiktig och akta sig för att inte peta djupt eller trycka in fanskapet ännu längre. Men tro mig, då du hiffar tekniken kommer du att se odödlig dyrkan och tacksamhet i din snoriga bebbes blick. (Om du misslyckas blir du pissad i linsen. Bokstavligen. Eller tja, det blir du troligtvis i vilket fall som helst.)

8 responses

  1. Hmm, detta bör testas. Nu innehar jag av uppenbara skäl inga hårspännen, men kanske min kära sambo kan hjälpa mej med den saken! Nu har du iaf delat med dej av två goda råd, så du är på god väg mot berömmelse!

  2. Det här ska du skicka till Niksi-Pirkka, eller vad det nu heter. Vi som är mindre påhittiga köpte en såndär pipett-grej, har även hört om en mojäng som kopplas ihop med dammsugaren (!?) för att få ut de små jävlarna ur de de jävligt små hålen 🙂

  3. Har ni Physiomer Baby och en ”näs-frida?! Jättebäst mot snuviga näsor. Men spännet behövs nog ibland för det för att få ut äckelkråkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s