Slaskhink

Tog idag i bruk ett fantastiskt tips av min kompis, tv-kocken Rachel Ray: The Garbage Bowl. Världens enklaste men bästa tillbehör: en bytta på diskbänken dit man slänger allt matlagningsskräp och på så vis slipper trixa med dörren/luckan till roskisen för att få dit lökresterna, de klottiga äggskalen osv medans man kockar. Så enkelt, så lysande, så praktiskt!

(Och man behöver givetvis inte köpa hennes för 20 dollar, vilken gammal glassbytta som helst tjänar såklart samma funktion.)

8 responses

  1. Äh, varför smutsa ner en bytta, som man sen måst diska 🙂 Jag brukar använda en påse, som någon av grönsakerna jag använder kommit i – sen bara tömma hela faderullan i bion och slänga påsen 🙂

  2. Kan vi göra lite produktutveckling tillsammans och hitta på en bytta med lock? Helst med nån bra, enkel mekanism så man inte behöver perkla varje gång man tar av det eller stänger det. Because of dem banana flies, you know.

    • Aaaah, jag förstår. Typ sån där som känner av rörelsen i närheten? Men enklare är kanske att tömma vartefter så slipper man de äckliga små surrhelvetena.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s