Lillebror på krogen

Lillebror gjorde sin krogpremiär idag, 3-veckorsdagen till ära.

Besöket på Strampen var kort och effektivt. Bägge barnen uppförde sig exemplariskt tillräckligt länge för att maten skulle hinna njutas av någolunda istället för slafsas in med kallsvetten sipprandes längs ryggraden och vinet kunde uppdrickas utan att svepas. (Fast i ärlighetens namn skulle jag gärna ha svept hela flaskan själv om jag bara fått.)

På vägen ut deklarerade Elaisa högljutt åt alla som ville höra att vi nu skulle till butiken och köpa efterrätt. Lite pinsamt men inte lika som gången då hon gastade: ”MAMMA, VARFÖR GÖMMER DU BRÖDET I VÄSKAN?!?”

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s