Kvällens fiilishöjare

Jag och Tuomas drog i afton en repa på lokala terassen.

Bekant: ”Jamen, vad trevligt, jag ser ju att du väntar barn!”

Jag: ”Njaaah, det kom liksom redan. Barnet.”

Bekant: ”Oj då. Förlåt. Hejdå.”

Tyckte synd om henne. Hon är en trevlig typ och kunde ju rimligtvis inte veta. Jag är ju inte Heidi Klum direkt.

16 responses

  • Ja, hon var nog ganska nolo…och sen så blev jag nolo å hennes vägnar och sen stod vi där och försöker låtsas som ingenting för allas vår gemensamma skull. Tjohejsan!

 1. En fin fiilishöjare! Som när jag gick till frissan för andra gången och hon sa att: ”Alltså hur är du gravid nu genast, du kom ju hit till stan på jobb för bara tre månader sedan!” Svarade att Tackar, jag är fet. Jag blev ju då inte stamkund.

  • Nooooh…she didn’t!!! Vet du, hon har säkert världens morkkis forever. Detta är skräckexemplet på hennes idioti hon i svaga ögonblick avslöjar åt nära vänner.

  • Nooooh…she didn’t!!! Vet du, hon har säkert världens morkkis forever. Detta är skräckexemplet på hennes idioti hon i svaga ögonblick avslöjar åt nära vänner.

 2. Men värre är det nog då man inte öht har fött barn eller ens har tanken på att föda barn och nån frågar eller gratulerar till den lilla i magen. Det har hänt mig ett par ggr innan vi fick nr.1. Sen då jag äntligen va på smällen. Ja, då va de ingen som vågra fråga inna det var helt uppenbart… Förlåt då liksom att mat är så hiiimla gott! 😀

 3. I början av juni var jag på morgonmål, via jobbet på ett hotell. De vid respan börjar vara så pass bekanta med en nu så de vågar säga lite mera än bara hej. Men fick nog kanske lite mer än väl då i juni.
  Följande fraser byttes.
  -Voooi, nyt mä näen! Kuinka pitkällä olet? utbrister respa-kvinnan.
  -?
  -tystnad-
  Så får jag gladeligen berätta:
  -Tämä on kyllä jäänyt siitä mun viimeisestä..joka on nyt pian 4 vuotta…
  Kan säga att jag lämnade en tyst och mållös respatant bakom reception.

 4. Fast jag tittade på bilderna innan jag läste texten och ba ”asså shit, den där Hannah kan ju inte klaga på att några babykilon blivit kvar. Men what’s up med vingarna?”. Ni är rätt lika.

  Men har man fått barn gör det ju inget om det syns. Både så till vida att man har med sig barnet i bland, och på det sättet att kroppen förändras. Det gör den och så har det alltid varit (för dem som inte tjänar miljoner på att visa upp sig endast iförd fluffiga vingar).

  • Haha, diggar din ställning: ”Men har man fått barn gör det ju inget om det syns. Både så till vida att man har med sig barnet i bland, och på det sättet att kroppen förändras.” 🙂 Om jag hade en nanny, en personlig tränare, en matvaktare och en personlig kock skulle jag också strutta fram som en självbelåten struts. Men då makaronilåda ur frysen i soffan inte riktigt har samma effekt…

 5. Men det ”bästa” var kanske svärfar, några dagar efter förlossningen. ”kommer det en till,hehe”. Det var lite nära nervsammanfall där.

 6. Men, just for the sake of argument, hur skulle ni reagera om ni VAR höggravida, jag menar på nionde månaden, och en bekant inte skulle kommentera alls, fast ni inte setts på länge? Skulle inte våga, ”Tänk om hon bara gillar sött lite otroligt mycket?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s