Testbiiiiiiild

Min hjärna har gått in i nån typ av fullständig dvala. Min kropp är lika energisk och spänstig som en nyförlöst kvinna. Hela mitt väsen får i jämförelsen en djupfryst amöba att framstå som en partajande Barcelona-turist.

Hoppas allt är väl med er dock?

4 responses

  1. Luuugn, kvinna. Så där är jag, och säkert de flesta andra också, ganska lång tid efter förlossningen. Och det måste man få vara. Herregud, din kropp och själ måste få vila som den har slitit i en halv niomånig evighet. Lite amöbafeeling är bara gött. Snart är du lika på G som alltid!

    • Tack du. Visst, man måste kanske komma ihåg att för tre veckor sedan var lillebror ännu inne i min mage. Och jag har som tur ingen Vicctoria´s secret-visning inbokad om tre veckor.

    • Vet du, jag har en känsla av att du som är så himla smal och snygg av naturen kommer att göra en Heidi Klum! Och då kommer vi alla att hata dig, bara så du vet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s