New York nästa?

Satt här med lillebror och funderade på vart hans hårt slitande moder ska få åka på barnafödasresa då amningen är fullbordad. Senast åkte jag tillsammans med en väninna till New York och tanken slog mig att kanske det vore dags för ett återbesök? Det är nu det minsta man kan förvänta sig som belöning för att ha producerat den här typen from scratch, don´t you think?

11 responses

  1. Härrigud vilken bra idé med en sån resa! Efter att ha producerat en typ från scratch är man värd vad som helst. *börjar genast surfa på resor*
    Ja, och grattis till bebisen förstås!

  2. Barnafödasresa??!! Har aldrig hört på maken, men vilken suverän ide! Tack massor! Då får jag ju också fara på en sån och NY har jag ju drömt om i många år redan…:)

    Du ser förresten jätte ung o fräsh ut här, typ femton jordsnurr 🙂 O lillebror ser så färdig o mogen ut, ingen skruttig apunge-look alls! Sötnos!

  3. Sjukt fin bild av dig! Och såklart av din avkomma men där har jag inte så mycket att jämföra med ännu.

    En av mina bästa vänner flyttar till NY om en månad så jag siktar in mig på en resa dit inom ett halvt år. OM barnet kommer med så kommer också pappan med så får han umgås med barnet då jag gör andra saker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s