På bättringsvägen?

Bättre form nu faktiskt! Kan även ha något att göra med det uppfriskande besök jag fick av min äldsta barndomsvän med familj. Det som skulle vara ett snabbt kaffebesök blev en 2-dagars visit, hur kul som helst!

Märker dock att jag börjat bli lite folkskygg av att sitta här i huset vecka efter vecka. Snart börjar jag väl gå omkring i en maläten mantel, talandes något obegripligt språk, matandes övergivna sommarkatter och inbillade älgar.

4 responses

  1. Oj nej, har du så ont alltså? Har aldrog haft foglossning (kopkop) så vet inte alls vad du snackar om… Vad sa läkarna då? O hur mår lillabror då, funkar ammandet? Berätta nu lite mera om honom! Är T hemma med E nu då så du har lite hjälp eller e du helt ensam med kidsen? Tsemppii!!

    • Om du aldri haft det kommer du nog inte att få det nu heller så enjoy! Även min form börjar nu bli bättre så det känns hoppingivande. Tuomas har mycket riktigt varit mycket med Elaisa och så har vi haft hjälp av far- och morföräldrar med det praktiska så överlag är jag riktigt nöjd med hur början gått. Även amningen har kommit igång bra, ska hoppas att mjölken stabiliserar sig snart så man slipper ”ajajaja-för mycket”-paniken och ”shit, nu är den slut”-stressen. 🙂

      • Låter bra! Njut då av tumistiden med lillisen o sätt mera bilder om du ids, jag e iaf jätte nyfiken på hur han ser ut o va de e för en jäbä rikit! Mysiga stunder åt er o krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s