Hej från sängen

Trodde liksom att min medfarna kropp började bli bättre men nej. Efter att ha tvingats inse att fysisk rörelse inte är för mig just nu (trapporna till övre våningen är liksom på gränsen för min mobila förmåga) är jag för tillfället förpassad till halvliggande position medan detta högklassiska mästerverk och ett Biggest Loser-maraton från digiboxen är det enda min hjärna klarar av att förstå.Men vafan, värre skulle det ju kunna vara!

4 responses

 1. I feel you!! Jag som kände mig så pigg och kry dagen efter förlossningen blir nu bara tröttare och ömmare för varje dag som går. Vill bara sova. Är en riktig skräpmorsa åt två-åringen, orkar just med bebin men en trotsig två-åring….hjälp. Hur har Elaisa reagerat på lillebror?

  Kämpa på!

  • Hon har varit riktigt förtjust i honom faktiskt! Vill pussa och presentera honom för alla så so far so good. (Peppar-peppar…) Vi har som tur haft mor- och farföräldrar här som hjälpt till med allt praktiskt vilket underlättat massor. Hoppas även du får den hjälp du behöver?

   • Nåjo, mannen är till all lycka pappaledig så han har ”huvudansvaret” för två-åringen, tyvärr duger inte pappa bara alla gånger. Det som tar mest ont i hjärtat är att han (två-åringen alltså) verkar så innerligt ledsen och besviken på att jag alla gånger inte kan lösgöra mig då blodigeln hänger fast i bröstet, även om jag skulle vilja. Idag kom som tur mommo och mofa hit för att hjälpa till, och dom står högre i kurs än pappa för tillfället, och så kanske vi sku få lite ordning på torpet också. Mor- och farföräldrar är nog guld värda, speciellt i sånahär stunder!

   • Verkligen! Dessutom står dom för lite nyhetens behag och variation som ger avlastning för det vanliga dammiga gänget. Och deras nerver och ork är ju så mycket fräschare! Utnyttja det till max nu bara. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s