Mammas knarktips

Jag har ju haft världens foglossning under båda mina graviditeter och efter att mitt stackars uppluckrade bäcken denna gång hamnade erfara hur det känns då en 4-kilos bebbe passerar har jag blivit storkonsument av droger. Igår hann jag redan tänka att ”det här börjar ju gå ganska bra det här!” ända tills värkmedicinen började släppa sitt grepp.

Inte undra på att folk använder en massa knark, man mår ju så mycket bättre med dem än utan. Speciellt om man sköljer ner sin näve piller med ett glas vin. Mums.

3 responses

  1. Då jag varit gravid har jag försökt snåla med huvudvärkstabletterna m.m. och tänkt på bebben etc.. Men jisses, efter förlossningen har jag nog lämnat allt vad snåla heter och gladeligen knaprat piller och ammat ungen med resterna av ibuprofen och allt vad de innehåller. Det har helt enkelt kännats som att jag inte haft någon ork kvar att tåla smärta under de första veckorna. Månne förlossningen kan typ slita ner ens smärttröskel för ett tag?

    • Vet du, jag tror att man liksom är så inställd på att fixa The Great Finally att man helt enkelt tappar all sin fighting spirit efteråt. Och jag tänker som så att om de på BB ger mig så här mycket knark måste det ju vara mer än okej, de lär knappast ta några risker. Och sen så har man ju så mycket annat att orka med den första tiden att det är fiffigt att skyffla bort det elände som är lätt att åtgärda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s