Detta ger mig fel i huvu

Det finns få saker jag hatar så mycket som att höra då folk äter. Om jag även ser dem kan jag leva med det men det här med att sitta och lyssna på prasslande i påse, tuggande, smaskande, sväljande som efterföljs av lite förnöjsamt smackande och några sekunders tystnad innan proceduren upprepas från början igen och igen och igen…JAG FÅR FEL I HUVU!!!

Vad får det att säga ”KRIIIIII!!!” i ditt huvud?

18 responses

  1. 1) folk vars hundar släpper en korv mitt framför ögonen på en och sen plockar de inte upp korven utan promenerar nonchalant vidare 2) alla måsar i helsingfors stad

    • Vissa hundägare låter t.o.m. sina fyrfotade vänner släppa sig rakt utanför porten till ens hem! Och måsarna ska vi inte ens tala om, man vill ju bara gå bärsärkagång med en hagelbössa då man tänker på dem.

  2. Ps Min svärfar berättar alltid om en kvinna i Åbo som knivhuggit sin man i morgonmålsbordet genom tidningen – för att det sa kriiii av ätande…

  3. I hear you sister. Jag hade just tänkt skriva ett inlägg om äckliga ljud. Nummer ett är smackande. Jag får något fel. Jag har också periodvis velat äta helt ensam. Sätt förresten ännu sörplande och klirr med sked i koppen till det där så har du ånga ur mina öron. Feeeel i huvudeeeet. Jag biter så hårt ihop mina tänder ibland vid matsituationer att jag får ont. Hjälp.

  4. riktigt det värsta är ljudet då någon borstar tänderna… fy tusan, man bara hör hur alla bobbor och äckliga saker rör sig!!!

  5. HATAR också att höra då någon äter, blir helt vansinnig! Och värsta är som någon nämnde banan. Fil med knastrande mysli i är också helt vidrigt att höra. Jag vill bara flyga på och mörda lite.

  6. Hahaha, just like me 😉 Min make har alltid tyckt att jag är konstig som besväras av sådant, men hatar verkligen smaskandet och speciellt den nöjda efterföljande smask 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s