Dum-di-dum…

Helt som vanligt vaknade jag inatt av ett riktigt rungande ”aj helvete” men efter lite vankande blev det igen bättre. Förlåt. Känns som att jag borde bjuda på lite bättre underhållning än så men tja, vad gör man?

Hoppas du får en bra dag!

12 responses

 1. Det här är säkert ingen tröst, men jag väntade 16 extra dar på det första barnet och 15 på det andra. SÅ jag vet hur det är. Till slut ger man bara upp hoppet och accepterar att ungen aldrig tänker komma ut. (Och nej, frivilligt kom ingen av dem, det var igångsättning som gällde båda gångerna!)

  • Voj jestas, vilken väntan! Helt sjukt! Förstår SÅ bra hur frustrerad du måste ha varit. Hoppas att jag inte ska behöva bli igångsatt men tja, it´s out of my hands. 🙂

 2. För mig är det där underhållning. Efter 5 veckor liggande i sängen krävs det inte så mycket för att jag ska tycka nåt är jätte spännande. klickar in här lite väl ofta med andra ord. 🙂

   • Dåligt samvete ska int du ha. Jag förstår nog att det också är jobbigt när beibin INTE vill ut. Bästa vore ju om alla föddes på precis 40+0. Men hur får man dom att förstå det? Suck, dessa barn testar nerverna på sina morsor innan dom ens föds. 🙂

   • Det var någon som sa att den moderna människan är så van vid att kontrollera och planera allt nuförtiden att hon har svårt att acceptera detta område som är ett av de få hon inte kan påverka.

 3. I feel you sister! För 2 år sedan väntade jag på en majbebis. Beräknade datumet kom och gick och 15 dagar senare, den 11 juni, blev jag igångsatt (6 timmar senare tittade Ellen äntligen ut). Oliver kom 1 vecka för tidigt. Gissa om jag var oförberedd på det! (blev dessutom en raketförlossning på 2 1/2 timme…)

  Komsikomsi bejbi!

  • Oj hjälp, kan tänka mig det! Elaisa kom lite i förtid (39+4) så jag antog att även denna kanske skulle komma tidigt, troligvis före BF men tji fick jag…. 😉

 4. Vår äldsta dotter föddes ett par tre dagar före BF och jag tog liksom förgivet att tös nr 2 också skulle ha den goda smaken att anlända lite tidigare. Hon svängde istället på steken och kom ett par tre dagar efter BF. Så visst kan det vara olika (som du märkt), undrar varför vissa bebbar tar längre tid på sig?

  • Ganska underligt faktiskt, speciellt med tanke på att det sägs att varje kvinna har en viss förprogrammerad ”kantoaika”, d.v.s. en viss förutbestämd tid mellan befruktning och förlossning. Visst beror denna säker också på bebben och dennes utveckling men konstigt att det kan kasta så mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s