V.40+5

TACK alla ni vänliga och uppmuntrande själar där ute! Era egna upplevelser och snälla ord gör mig varm om hjärtat.

Konstaterade just att min mage (i mycket diskret belysning) är nästan obefintlig rakt framifrån, inte desto större än efter en rejäl fajitaskväll, men om man ställer sig med sidan till ser den ut att inhysa en mindre laestadianfamilj.

”Typisk pojkmage” säger många men för statistikens skull måste jag säga att att jag såg likadan ut då jag väntade en flicka så skillnaden sitter knappast i könet på barnet, snarare i den väntande kroppstackaren. Eller så är det en flicka igen och då är ju det där med ”typisk pojkmage” riktigt bara ljug.

14 responses

  1. Efter några dagar med mycket grillmat kan jag säga att min mage är större än din oberoende av vinkel! Men mitt hår är inte lika snyggt, hur kan du vara så där oförskämt snygg?

    • Jag hade inget annat att göra än att öva med min nya locktång. 😉 Och höpö-höpö, du skulle kunna svälja hela Snellmans Jeppis-filial utan att det skulle synas nånstans!

  2. Fina fina du! Jag vet att man inte känner sig så fin i det där stadiet -men du är himmelens så vacker i din masu -bara så du vet!! 🙂

    • Tack snälla Johanna. Rent utsendemässigt går jag nog an – det är mer formen och foglossningen som gör mig sur och grinig. Men DET ÄR JU ÖVERGÅENDE. Och foglossningen försvann åtminstone senast i ett nafs.

  3. Hang in there! Även min dotter föddes 40+6 och jag minns att varje dag över 40 veckor kändes som en hel evighet. Däremot kan jag inte minnas att jag skulle varit lika snygg som du.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s