Min tur

Drog en repa på stan idag och var riktigt nöjd med mig själv då jag rean till trots endast köpte de grejer jag kommit dit för. Ännu underligare var att det jag köpte verkligen VAR på rea, oftast brukar man ju komma hem med normalprissatta prylar.

Semestertider till trots var det mest turister i stan nu så här efter midsommar. En japansk man stirrade ogenerat på min mage och gapade, ett gäng sydeuropeer pekade och gapflabbade. Varsågoda bara. Welcome to Finland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s