Midsommarfiraren

Jag brukar inte vara blödig av mig då det kommer till att vara borta från Elaisa (i ärligheten namn är det ganska skönt ibland) men då mommo och moffa skickar såna här bilder från skären blir t.o.m. mitt kalla, hårda, hänsynslösa hjärta äppelmos. Dåligt samvete, saknad, frustration. Buhuu!

4 responses

  1. Sockersöt 🙂 Jag förstår att det högg till i modershjärtat. Det är segt att vänta… Håller tummarna för dig!

  2. Äsch, dåligt samvete ska du ju inte ha. Hon verkar ju leva livet där i mommos o moffas sällskap på lande – hur kul sku det vara att bara hänga hemma med en trött, otålig och intesåpåmidsommarhumörprecis -mamma, liksom?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s