Kom igen lillebror

Hoppas ni har en trevlig midsommar där ute? Själv sitter jag som sagt hemma och ruvar och väntar. Ganska skönt egentligen, utöver Elaisa verkar hela resten av grannskapet också vara bortresta så vi har typ en hel stadsdel för oss själva. Tuomas menar att det är som då vi var unga och barnlösa, man kan sova så länge man vill, läsa böcker och alla äter snällt i matbordet.

Såhär i v.40+1 börjar man ju dock känna sig ganska redo för nästa steg så på Johannas inrådan har jag idag satsat på fysisk ansträngning och klippt lite gräsmatta och plockat blommor. Inte kanske imponerande fysiska prestationer för alla er hurtbullar där ute men för mig kändes det mer än tillräckligt. Bring it on nu bara, lillebror – morsan är redo. Roarrr!

4 responses

  1. Oj, Hannah, så jag väntar med dig! Tittar in på din blogg pinsamt ofta och ser fram emot att snart få goda nyheter. Hoppas den lilla kommer snart!

  2. Vi är också här. Jag kan ställa mig på balkongen och hoila, ni kommer antagligen att höra mig. Mycket tyst i Kitteldalen. Vi hoppade alla högt när pizzabudet ringde på dörren.

    Du har mina sympatier gällande väntandet. No way att dygnen runt bf är lika långa som dygn i allmänhet. Det måste vara nån sorts Harry Potter-konster för dagarna tar ju aldrig slut…

    • Ja, det är som om man befann sig i någon annan verklighet, som om man vaknat upp en dag och man är den enda kvar på planeten (förutom ni då!) och tiden upphört att existera. Den här midsommaren har tagit tre veckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s