Förlossning på gång?

Ni får ursäkta att jag bara tjatar om det här förestående födandet hela tiden men min hjärna har liksom fastnat. Trodde redan att den var på gång men nu är allt som vanligt igen. För typ andra veckan i rad. Först värkar, sen ingenting. Är det någon annan där ute som har erfarenhet av falska alarm? Är så frustrerad att jag inte vet vart jag ska ta vägen!

Nu ska jag döda ännu en timme med ett berg kex till Biggest Loser.

12 responses

 1. jag hade så med, slutade med igångsättning eftersom barnet var så stort och de ville inte att jag skulle gå över tiden pga. det. Men lycka till, det närmar ju sig oavsett!

  • Tack! Elaisa föddes tre dagar före beräknat så det är säkert därför jag lite räknat med att även denna inte ska låta vänta på sig så himla länge meeen…det är ju inget man kan göra något åt. Tålamod. Thååålamooood.

 2. Oh yes. Jag ringde in till sjukhuset x antal ggr tills jag lärde mej att gå 10 varv runt kämppän först. Om värkarna ännu fortsatte efter det så sku de va på riktigt. Det va aldrig på riktigt. Som tur gick vattnet sen. Men såååå störande! Kanske de funkar för dej?

 3. Jag gick på en GALET RIVIG långpromenad en söndag när vintern var som kallast. Varje steg gjorde ont och jag gick så hårt jag kunde med målet inställt -ungen skulle UUT !! På natten gick vattnet och tösabiten kom till världen på måndag morgon 🙂 Så det är kanske ett tips? En sjuuuukt hurtig promenad!?

   • Så är det ju…men i nåt skede så gör man ju bara preciiiiiiis vad som helst för att den där ungen ska fatta att den ska komma UT 😉 Jag har aldrig känt mig så atletisk som den där dagen när jag gick så förbannat hårt. Jag hade vinterbyxor som inte gick riktigt ända upp i gren, och alldeles för spänd jacka -såg säkert helt gälin ut. Meeeen, jag kände mig som en riktig idrottare med sikte på vinst! 😀

 4. Om du inte lider av foglossning från helvetet eller andra grymma plågor så tipsar jag om ett långt pass med bowling. Det fungerade för mig. Eller så kan det vara för att bowlingen skedde på +11 som gjorde att allt startade av sig sälv sådär egentligen. Men värt att pröva. Om inte annat så är det ju skoj att bowla.

  • Det är en utmärkt idé men tyvärr inget som går att testa i mitt fall, jag är just en sån där med foglossning från helvetet. Försökte mig på en rask promenad idag och nu är ja så sjuk att jag knappt kan röra mig. Men kan tipsa vidare åt andra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s