Nej, jag är inte och föda ännu…

…men i ärlighetens namn är det typ det enda som snurrar i hjärnan just nu. Inte kanske så konstigt med tanke på att beräknat datum är på fredag, midsommarafton. Eftersom jag är så himla trött, sur och orkeslös har jag idag vinkat av de här två typerna för några avslappnande dagar hos mommo och moffa i Vasa.

Själv koncentrerar jag mig mest på plättarna mamma stekte innan de åkte. Passar utmärkt i kombination med soffa och Dr Phil.

Annonser

12 responses

    • Om man ändå kunde sova stående som en häst! Blir så förbannat sjuk överallt av att ligga. 😦 Whine, whine, whine…. Men snart blir det som tur wine, wine, wine!

  1. Skikkeböj! Hoppas att du har det bra och äter många plättar. Hur kan det vara så gott! Våfflor, gott! Plättar, gott! Pankaka (skrivs det med två n?) GOTT. Sodaplättar = BÄST. Jag sku kunna steka av alla sorter till dig. Och kanske jag ännu gör det!

  2. Voi så bra, satt just här och funderade vad sakeli det där sista finska S’et handlade om! Men det känns ju helt fel, får man inte bara förstoppning och högt blodtryck av salmiak..?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s