Dagens ljuvligaste:

Annonser

9 responses

  1. Jag förlitar mig på att du håller mig uppdaterad på sådanahär härligheter också framöver! Ok?! 😉 Kan man månne tvinga sina barn att börja intressera sig för sång? Eller vissty sjunger de, men mest olika introsånger eller stycken med egna ord (som kanske inte är så internet vänliga..)

    • Dessa är bara för ljuvliga för att vara sanna. Men i egenskap av f.d. sångpedagog måste jag också påpeka att det inte alltid är viktigast att vara jättebra utan njuta av själva sjungandet – oberoende nivå. 🙂

      • Jo de njuter nog, men kanske inte omgivningen då orden byts ut mot könsrelareade och bajs-och kissord, Hahaha! Not. Fast förr sjöng de vackert i kör i bussen. Nu är åttaåringen redan medveten om att det kanske inte är det bästa stället att sjunga på. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s