Ritsch, ratsch, filibom-bom-bom

Förra gången klarade jag mig helskinnad tack vare denna fantastiska produkt…

…och ganska länge verkade den faktiskt funka även nu ända tills kroppen en dag slutligen sa upp kontraktet. Ritsch, ratsch, filibom-bom-bom.

Annonser

32 responses

 1. Jag har också använt den där oljan, men nu är den slut så jag har smörjt med allt möjligt annat. Inga märken ännu men jag har hört att dom kan komma just före förlossningen, typ då man redan tror att man klarade sig helskinnad 😛

 2. Jag blev en tiger redan med första, men de blev åtminstone inte värre med andra. Och faktiskt så stör min randiga mage inte nämnvärt, det hör ju nästan lite till. Fast det där skruttet som blir när man böjer sig framåt, nåjo, det är kanske inget ögongodis precis.

 3. Jag blev randig från topp till tå med första jag. Tom. vaderna blev randiga. Festligt. Med andra kom bara ett litet streck till och med trean var jag väl färdigt uttöjd. 😉 Men jo, de bleknar och man lär sig leva med dem, fast skruttet nu inte är såå underbart alla gånger. Men så var det inte heller nå små bristningar jag fick..

 4. Innan bf med dottern hade jag en liten ynka men väldigt mörk sak som lyste så ”fint” bredvid napan. Men sini, att gå över 12 dagar gör visst att sisådär 20st till hinner dyka upp. Snärtigt värre. De blektes rätt fort för de blev inga mörka ränder av dem. Men nu blänker de redan så fint på min halvt spända mage, i vecka 24. Hoppas bara att inte 20 nya hinner komma innann denna typ kommer ut. Finns ju viss risk att man börjar se ut som en zebra på heltid. Men har man fött barn ska de väl få synnas lite att man burit dem i 9mån också.

  • Ja nå verkligen. Finns my ket värre grejer man kan göra för att ta kål på looksen än att föda barn. Håller tummarna för att du ska ha en bra graviditet trots allt, hoppas det inte behöver bli jobbigt eller så!

 5. Magen klarade sig helskinnad med både ettan och tvåan, Brösten och baken däremot ser ut som om jag varit i en värre catfight. Ser lite kul ut när jag har bikini, kallar dem för mina silverränder och precis som du så träffande skrev så är det någon som tycker de är bläiga att se på så kan de se sig i reven. Det får synas att man har fått barn, obehagligt att gå genom livet oberörd till kropp och sinne.

 6. Den där oljan är säkert världens bästa precis som allt annat från Weleda men jag klarade av att smörja med den kanske tre gånger, LUKTAR ju fruktansvärt enligt mitt tycke. Jag höll på att spy fast jag annars inte hade obehag för dofter med Ettan.
  Angående kommentarerna verkar det som jag haft tur för det ritchade inget trots två barn på 1,5 år. Smorde faktiskt ingenting, är så dålig på det överlag.
  Lycka till med allt!

 7. Raseborg är inne på ett spår här! Jag har inget sträck efter 2 stycken och jag smorde absolut inget. Eller så har jag bara så slappt skin att en fotboll på magen har ingen skillnad…

 8. Googla ”scagel”! En silikongel för ärr, helt huippu! Funkar t.o.m. på operationsärr. Minuset är väl att en yttepytteliten tub på 20g kostar nästan 20€. Dessutom ska man använda den ganska länge, men tusan i, den funkar!

 9. Fick inget med ettan, men med tvån blev de syndigt snyggt med lila ränder på ena sidan av magen, typ 2 veckor före han kom till världen 3 veckor för tidigt, över 4 kilo tung!! Men nu ett år senare är dom nästan osynliga, vet inte om de hjälpt någå, men har smörjt ställena på magen med både mandel och avokado olja så de understa ruttnar! Kallpressat från ruohonjuuri.

 10. Bio-oil! Jag blev randig som bara den både med ettan och tvåan, hittade denna i S-market och nu är ränderna borta. Kostar inte ens skjortan.

 11. Intressant att den där oljan fungerar, för den sugs in i hudens yttre skikt, men rådgivningsläkaren sa att det är hudens djupare skikt som tänjs ut och ger strimmorna och dit når man inte med någon olja alls.
  Jag blev inte randig på magen under min graviditet, men då mjölken steg blev brösten blev så strimmiga att det inte är klokt.

  • Hmm…intressant. Ja, själv är jag ju långt ifrån någon expert men allt som verkar funka är ju värt att testa iallafall. Åtminstone verkar flera av förslagen här ha haft önskad effekt för sina användare och då är allt ju frid och fröjd.

 12. Oj hjälp. Fräckt att de måste komma helt i slutet då man typ redan vågat korka champpisen.
  Måste säga att jag är rädd för just det här. Inte för att jag går med napa-paita utan för att jag aldrig haft komplex för min mage och det är ju kiva att ha EN kroppsdel som man inte ”måste tänka på” så mycket då man är lättklädd.
  Jag håller tummarna för min egen del och annars tar jag till de tips du fått här. Bara avkomman kommer helskinnad ut känns ärr säkert mindre relevanta än vad de gör nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s