Ett säkert ålderstecken…

…är då man börjar gå omkring och fota sina blommor. Är jättedålig på flora och fauna överlag men bättre vetande har berättat åt mig att vi omges av Rhododendron. (Försök säga det efter några stop. ”Rhhhådå…rhådårhådonågo…”)

Annonser

6 responses

  1. Oij nej, jag fotade Rhododendrona hos föräldrarna förra söndagen! 😀 Nog för att jag är blivande landskapsplanerare, men känns lite tantigt för det att fota växter och blommor. Man kan också kalla dom Alprosor, lite lättare.

  2. Med tanke på hur mycket blomster jag fotograferar så är jag i så fall på gränsen till pensionär.

    Man kan också säga rhodon. Förkortningar är alltid bra. Mina rosa-lila rhodon blommar också häftigt nu just. Tror att jag minsann ska ta och knäppa ett foto av dem till bloggen.

  3. Haha, tack det samma! Jag har aldrig tidigare planterat nåt och typ bara haft kaktusar och nu har jag en massa foton på blommor från gården. E det åldern?? Eller hör det till förortslivet här i Esbo?? Vet int, men det är en helt konstig och ny sida i mig oxo… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s