Björn och Benny!

Ikväll kommer förresten säsongens sista avsnitt av ”En kväll med Anne och Hannah”. Det blir träffis med Björn och Benny samt filosoferande med författaren och psykologen Tommy Hellsten. Osmo Ikonen framför en av mina personliga favorit-ABBA-låtar. Kl.21 på Festkanalen Yle Fem!

(EDIT: Och missade du sändningen kan du kolla på programmet HÄR.)

Stort tack till alla gäster, medarbetare och framför allt ANNE för säsongen som gått. Ni är alla så begåvade och modiga och härliga att det blir hundra medaljer åt var och en. Bra jobbat!

6 responses

  1. Den Abbalåten är nog kanske min favorit. En farvälsång som säger allt. Men många andra har nog spelat den här bättre än Abba själv, tycker att deras discostuk i den här låten är lite konstigt. Viktoria Tolstoy sjunger den jättefint (och då så klart Osmo också…)

  2. Hurra! 🙂 Tack för en rolig säsong, tycker ni utvecklats!! Men hej, var det fel plus och minus i programmet? Jag tyckte jag hade hört dom förut… Men kanske jag är synsk!

    • Tack Kugge, roligt att höra! Har inte hunnit kolla hela programmet ännu men vill minnas att sista avsnittets plus och minus var ett ihopplock från säsongen som gått så det torde förklara saken?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s