Alkoholfritt vintips för alla törstiga:

Skrev här om kvällen om dilemmat med alkoholfria drycker och i synnerhet vin som smakar apa och såhär inför helgen vill jag dela med mig av Vin-Lindas, alias Snigeln Haralds tips:

”Röda alkoholfria GODA viner finns inte, give up the search är mitt råd. Men däremot har jag hittat ett vitt som är riktigt gott, jag kunde typ dricka det själv också utan desto större orsak – Natureo vill jag minnas att det heter, och det är Torres som gör det. Finns på Alko för inte speciellt mycket pengar.”

Annonser

4 responses

  1. Torres Natureo är definitivt det godaste alkoholfria vinet som finns! Då jag väntade Ellen fanns det inte i alko så jag beställde det från båten men nu finns det också i Alko! 🙂 Jag hittade en flaska i skåpet, vill du ha den??

  2. Helt bra för att vara alkoholfritt jo. Dricker ett glas just nu. Blir att byta ut mina rödvins-smaklökar till alkoholfritt-vitvin-smaklökar nu en tid. Ser ut att gå helt bra tack vare detta vin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s