Het fetma-gallup

Idag inledde jag en ny, syndig hobby i mitt liv. Jag satt med skräckblandad förtjusning och stirrade, flämtade och snyftade framför en nygammal säsong av Biggest Loser. Jag vet inte vad det är som gör att denna serie funkar så himla bra men den GÖR ju det.

Det uppenbara är ju att deltagarna är så otroligt feta att man själv lite självgott kan ligga på soffan och äta sina chips och ändå känna sig smal i jämförelsen medan man i smyg förfasar sig över denna freak show. För det är ju lite som om cirkusen kommit till stan med alla skrikande tränare och kramande tjockisar som försöker gå en kilometer och sedan kollapsar på stranden och måste föras till sjukhuset med helikopter.

Men handen på hjärtat – kollar du?

Annonser

14 responses

 1. Jamen, oui! Har bandat nu alla delar denna vecka, synd att den kommer varje dag, för sen blir det osett och så ofat deletar jag dem från digiboxen… Jo, man känner sig smal då man tittar på det, men sen igen finns det alltid nån där som e lite mindre fet och jagär helt att ”o-ou, hon ser ju nääääästan ut som jag” och får ångest…
  Jag sku dööö för att få träna med Jillian!! Men också säkert dööö av hennes träning!!

 2. Oh yes – men jag har missat den pågående säsongen helt tydligen!
  och jag håller definitivt med dig – man blir lite hungrig av att se på biggest looser. På samma sätt som jag blev lite, lite sugen på hamburgare av att se SuperSize Me.

 3. Jepp ibland! Man blir ju nästan inspirerad när de kämpar så duktigt! Helt sjukt hur endel blir het mega fitta (oj, det ser fel ut men du vet vad jag menar 🙂 fast de var stora som berg i början!

  • Ja, förvandlingen är sannerligen häpnadsväckande! Svårast att hålla vikten i längden dock, såg en gång ett Oprah-avsnitt där man fick se ex-deltagare och höra hur de mår idag. Vissa var fortfarande i bra form men de flesta hade gått upp en hel del igen. Inte nödvändigtvis tillbaka till samma mått men gott och väl halvvägs.

 4. Oojaaa! ÄLSKAR biggest looser. Skäms inte ens för att säga det. Och missar man det på tv (och har inte en bandande digibox) kan man ju också kolla på Katsomo. Hurra för det!

  Men man blir ju nog lite chockad när man märker HUR dålig koll många har, samtidigt älskar jag att se förändringen hos tävlarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s